Deze website gebruikt cookies. Sluiten

Uitzendbureau voor u: Paystaff Human Resource Management Info aanvragen

Digitaal Uitzendbureau

De perfecte match

Paystaff uitzendbureau & u!

 

Paystaff Uitzendbureau biedt ondernemers en medewerkers, via moederbedrijf Kolibrie, intermediair ondersteuning bij het werving & selectieproces.

Dit doen wij geheel digitaal middels onze speciaal hiervoor ingerichte online vacaturebank.
Kortom: Paystaff fungeert samen met Kolibrie als digitaal uitzendbureau. Dit zorgt ervoor dat u tijd bespaart en sneller kunt werken. U bent van niemand afhankelijk en kunt direct door met uw werkzaamheden zodra u klaar bent. 

 

Hoe werken wij?

Ondernemers plaatsen hier direct en op eenvoudige wijze hun vacature waardoor ze snel en slagvaardig de meest geschikte kandidaat voor hun functie kunnen vinden. Medewerkers maken op eenvoudige wijze een profiel aan met CV en ontvangen een overzicht van de meest geschikte functies op basis van hun competenties. Voor zowel ondernemers als medewerkers is het een eenvoudige en snelle manier om direct de juiste personen, interessante vacatures of de juiste bedrijven te vinden. 

 

Voordelen voor de ondernemer:

Door gebruik te  maken van het virtuele platform van Kolibrie, moederbedrijf van Paystaff,  bent u niet afhankelijk van het inzicht van een fysiek uitzendbureau en bepaalt u als ondernemer helemaal zelf welke kandidaten u geschikt lijken voor de openstaande vacature(s). Daarbij ondersteunt het werving - en selectieportal u door kandidaten aan te dragen die niet alleen geselecteerd zijn op arbeidsverleden en CV, maar veel belangrijker nog,  op hun competenties. Denkt u daarnaast ook aan de kostenbesparing die het gebruik van een online uitzendbureau met zich mee brengt. De zogenaamde overheadkosten (kosten voor personeel, huisvesting etc.) liggen bij een digitaal uitzendbureau beduidend lager, wat resulteert in lagere kosten voor u.

 

Voordelen voor de medewerker:

Snel een geschikte en leuke baan vinden is steeds lastiger in de huidige arbeidsmarkt, maar met een online uitzendbureau wordt dit een stuk gemakkelijker. U maakt heel eenvoudig een digitaal profiel aan. U hoeft dus niet meer de deur uit naar een uitzendbureau in de stad!
Daardoor bent u ook niet meer afhankelijk van de uitzendbureau-medewerker voor het aandragen van geschikte vacatures, maar bepaalt u helemaal zelf welke openstaande vacatures u geschikt en leuk lijken. Bij het aanmaken van uw online profiel wordt  niet alleen gevraagd naar uw arbeidsverleden en CV, maar ook naar uw competenties. Deze informatie gebruikt het portal om u een vrijblijvend overzicht te doen toekomen van de meest relevante en geschikte functies. Zo vindt u niet alleen leuke vacatures maar weet u ook zeker dat deze aansluiten bij uw kunnen.

 

Kortom: het ideale uitzendbureau!

 

Ook nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Klik dan hier!

 

Paystaff Payroll HRM - Uitzendbureau medewerkers Paystaff HRM afbeelding - zoek de perfecte match! Inzet Paystaff Payroll HRM afbeelding 3 - uitzendkracht