Deze website gebruikt cookies. Sluiten

Paystaff Ondernemer Info aanvragen

Paystaff Ondernemer

Wat is Payroll?

Bij payroll houdt u de regie in eigen hand: u werft en selecteert uw eigen medewerkers. U bepaalt wie, wanneer, hoe vaak en tegen welk loon werkt, u verzorgt de planning en onderhoudt het dagelijks contact met uw medewerkers. De binding blijft dus intact!

Paystaff HRM fungeert als uw externe afdeling personeelszaken en juridisch werkgever. De gehele salarisadministratie en het handelen naar CAO en wetgeving nemen wij van u over. Denk daarbij aan ziekte, arbeidsconflicten en alle andere contractuele verplichtingen als werkgever.

 

Waarom Paystaff?
 

  Powered by Kolibrie

Paystaff HRM is powered by Kolibrie, sinds 1994 uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van payroll in de horeca. Kolibrie biedt als sociaal maatschappelijk betrokken werkgever de beste zorg en voorwaarden voor haar relaties en payrollmedewerkers. Paystaff HRM maakt gebruik van de kennis en jarenlange ervaring van Kolibrie op payrollgebied. Daardoor kunt u zich ervan verzekeren dat u zaken doet met een professionele en ervaren HRM-partner.

 

  Specialist

Paystaff HRM is de specialist op het gebied van payroll en HRM en kenmerkt zich door haar integere en transparante dienstverlening. Paystaff HRM helpt u een evenwichtige balans tussen ondernemen en werkgeverschap te realiseren. Bij Paystaff HRM staan ondernemer én medewerker centraal.

 

  Ongebonden en vrijblijvend zaken doen

Een samenwerking met Paystaff HRM betekent ongebonden en vrijblijvend zaken doen op basis van duidelijke afspraken die we samen met u maken in de vorm van een ‘Gentlemen’s agreement’.