Deze website gebruikt cookies. Sluiten

Paystaff Branches Info aanvragen

Branche Wasstraten

Wasstraat populair

Wasstraten zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Gemak is steeds belangrijker geworden voor de hardwerkende consument. De tijd dat het wassen van de auto voor de deur een veel uitgeoefend zondagsklusje was, is dan ook voorbij. Met name omdat er altijd wel een wasstraat in de buurt te vinden is.

 

Concurrentie

Dit is echter niet alleen een voordeel voor de consument en voor de branche in het algemeen, maar gelijk ook een nadeel. Immers is de concurrentie in de branche van de wasstraten daarmee erg hoog. De concurrentie is vooral sterk van de vele wasstraten die geïntegreerd zijn in tankstations. Beide branches (wasstraten en tankstations) zijn dan ook nauw met elkaar verbonden. Voor tankstations is het, net als voor wasstraten, vanwege de hoge concurrentie belangrijk om onderscheidend te blijven om zo succesvol te blijven in de markt. Voor tankstations kan het hebben van een goede wasstraat, met name in de steden, dan ook onderdeel uitmaken van het onderscheidend vermogen.

 

Onderscheiden

Maar waarmee kunnen de zelfstandige wasstraten zich dan onderscheiden? Wasstraathouders kunnen er bijvoorbeeld voor kiezen om hun dienstverlening verder uit te breiden. Denk daarbij o.a. aan het aanbieden van interieurreiniging. Bied een totaalpakket aan! Consumenten hebben behoefte aan gemak. Wasstraathouders onderscheiden zich door méér gemak aan te bieden dan de concurrentie. Zet bijvoorbeeld uw medewerkers in om de gang door de wasstraat van de consument over te nemen. Zo kan de consument een lekker bakje koffie drinken terwijl hij/zij wacht op een schone auto. Goed en vriendelijk personeel is dan ook een must! Én dat is iets waarbij Paystaff u kan adviseren en ondersteunen. 

 

Integer en transparant

Paystaff HRM is de specialist op het gebied van payroll en HRM. Wij kenmerken ons door onze integere en transparante dienstverlening. Paystaff helpt u een evenwichtige balans tussen ondernemen en werkgeverschap te realiseren. Bij Paystaff staan ondernemer én medewerker centraal!

 

DE REGIE IN EIGEN HAND!

Wilt u de salarisadministratie en werkgeversrisico's van uw medewerkers uitbesteden? Of zoekt u een sparringpartner voor al uw HRM-vraagstukken? Dan bent u bij Paystaff HRM aan het juiste adres! Paystaff HRM is landelijk vertegenwoordigd, er is dus altijd iemand bij u in de buurt. En bij ons houdt u de regie altijd in eigen hand!


Wasstraten Wasstraten Wasstraten