Deze website gebruikt cookies. Sluiten

Paystaff Branches Info aanvragen

Branche Wasstraten

U HOUDT DE REGIE IN EIGEN HAND!

 

Wasstraten zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Gemak is steeds belangrijker geworden voor de hardwerkende consument. De tijd dat het wassen van de auto voor de deur een veel uitgeoefend zondagsklusje was, is dan ook voorbij. Met name omdat er altijd wel een wasstraat in de buurt te vinden is. Dit is echter niet alleen een voordeel voor de consument en voor de branche in het algemeen, maar gelijk ook een nadeel. Immers is de concurrentie in de wasstraten branche daarmee erg hoog, vooral met de vele wasstraten die geïntegreerd zijn in tankstations. Beide branches zijn dan ook nauw met elkaar verbonden. Voor tankstations is het, net als voor wasstraten, vanwege de hoge concurrentie belangrijk om onderscheidend te blijven om zo succesvol te blijven in de markt. Voor tankstations kan het hebben van een goede wasstraat, met name in de steden, dan ook onderdeel uitmaken van het onderscheidend vermogen. Maar waarmee kunnen de zelfstandige wasstraten zich dan onderscheiden? Wasstraathouders kunnen er bijvoorbeeld voor kiezen om hun dienstverlening verder uit te breiden, denk daarbij o.a. aan het aanbieden van interieurreiniging; oftewel het aanbieden van een totaalpakket. Consumenten hebben behoefte aan gemak, wasstraathouders onderscheiden zich door  “meer” gemak aan te bieden dan de concurrentie. Zet bijvoorbeeld uw medewerkers in om de gang door de wasstraat van de consument over te nemen. Zo kan de consument een lekker bakje koffie drinken terwijl hij/zij wacht op een schone auto. Goed en vriendelijk personeel is dan ook een must! Iets waarbij Paystaff u kan adviseren en ondersteunen. 

 

Paystaff is de specialist op het gebied van payroll en HRM en kenmerkt zich door haar integere en transparante dienstverlening. Paystaff helpt u een evenwichtige balans tussen ondernemen en werkgeverschap te realiseren. Bij Paystaff staan ondernemer én medewerker centraal.

 

Wilt u de salarisadministratie en werkgeversrisico's van uw medewerkers uitbesteden? Of zoekt u een sparringpartner voor al uw HRM-vraagstukken? Dan bent u bij Paystaff HRM aan het juiste adres! Paystaff HRM is landelijk vertegenwoordigd, er is dus altijd iemand bij u in de buurt! 


Wasstraten Wasstraten Wasstraten