Deze website gebruikt cookies. Sluiten

Paystaff Branches Info aanvragen

Branche Retail

De consument centraal

In de retailbranche verschuift de controle steeds meer van de retailer naar de consument. De consument bepaalt zelf waar, wanneer en hoe hij/zij wil winkelen, zowel in fysieke als in online winkels. Om succesvol te blijven en klanten te binden, wordt het dus steeds belangrijker de consument centraal te stellen.

 

Beleving creëren

Er zijn verscheidene mogelijkheden voor retailers om hierop in te spelen. Zo is de hedendaagse consument op zoek naar gemak. Denk daarbij o.a. aan pick-up points, online ordertools, digitale betaalmogelijkheden, e.d. De data die hieruit voortkomt bevat bovendien belangrijke informatie om de ervaring van de consument te optimaliseren en bovenal te personaliseren. Consumentenervaringen en het creëren van beleving zijn daarnaast essentieel.

 

Digitalisering

De steeds verdergaande digitalisering heeft namelijk een verandering teweeg gebracht in het aankoopproces. De consument gaat zich eerst oriënteren alvorens tot aankoop over te gaan. En na afloop deelt men ervaringen via reviews. Deze zijn voor iedereen zichtbaar en hebben een grote invloed op het aankoopproces van andere consumenten. Social media speelt hierbij een grote rol. Daar worden de ervaringen uitgewisseld en vindt conversatie plaats. Het is dan ook van groot belang voor retailers om actief onderdeel uit te maken hiervan en consumenten 24/7 te woord te staan. Vriendelijk, kwalitatief en goed opgeleid personeel is dus onmisbaar. Paystaff kan u hierin adviseren en ondersteunen.

 

Integer en transparant

Paystaff HRM is de specialist op het gebied van payroll en HRM. Wij kenmerken ons door onze integere en transparante dienstverlening. Paystaff helpt u een evenwichtige balans tussen ondernemen en werkgeverschap te realiseren. Bij Paystaff staan ondernemer én medewerker centraal!

 

DE REGIE IN EIGEN HAND!

Wilt u de salarisadministratie en werkgeversrisico's van uw medewerkers uitbesteden? Of zoekt u een sparringpartner voor al uw HRM-vraagstukken? Dan bent u bij Paystaff HRM aan het juiste adres! Paystaff HRM is landelijk vertegenwoordigd, er is dus altijd iemand bij u in de buurt. En bij ons houdt u de regie altijd in eigen hand! 
 

Retail Retail Retail