Deze website gebruikt cookies. Sluiten

Paystaff Branches Info aanvragen

Branche Reisbureaus

Vurig en enthousiast

Vurig en vol enthousiasme vertelt hij over zijn bedrijven. Ralph Ewals is eigenaar van Official Travel Company en samen met compagnon Rob van Helvoort exploiteert hij bovendien Middenoostenreizen.com. Hij weet perfect te verwoorden waar zijn bedrijven voor staan. Een ondernemer die weet wat hij wil. Zowel bij de organisatie van reizen als bij de exploitatie van zijn bedrijven. Een mentaliteit die Ewals ook ziet bij Paystaff HRM.

 

Drie minuten

Ewals: “Over alles is nagedacht, alles gebeurt met zorg en nauwkeurigheid. Het online systeem werkt perfect en de organisatie staat als een huis. De techniek is helemaal up-to-date en erg gebruiksvriendelijk. Ik heb welgeteld drie minuten nodig om mijn salarisadministratie te doen. Echt waar: slechts drie minuten per week. That’s it! Gewoon tussen de bedrijven door, ontzettend handig!”

Reisbureaus Reisbureaus Reisbureaus

Medewerkers

Ralph Ewals startte in 2005 met zijn eerste bedrijf, Official Travel Company. Een reisbureau voor reizen op maat over de hele wereld. Hij startte alleen, maar al gauw groeide het bedrijf en ontkwam Ewals er niet aan om een medewerker in dienst te nemen.

 

Hij vertelt: “Op een gegeven moment kun je niet anders. Je wilt aan de vraag van klanten voldoen. En zelfs met tachtig uur in de week werken, ging dat niet meer lukken. Ik had medewerkers nodig. Maar mijn bedrijf was te klein om de bijbehorende administratie zelf te doen. Bovendien heerste er een bepaalde onzekerheid. Blijft de vraag voldoende om continu iemand aan het werk te houden?”

Het antwoord op die laatste vraag is volmondig ‘ja’. Official Travel Company heeft inmiddels meerdere medewerkers en Ewals bemerkt nog steeds toenemende groei, zeker nu de crisis over haar dieptepunt heen lijkt te zijn. Nog steeds zijn de medewerkers ondergebracht bij Paystaff HRM en Ewals ziet geen enkele reden om hier verandering in te brengen.

 

Gemak

“Ik ben qua loonkosten wat duurder uit dan wanneer ik alles in eigen beheer zou doen, maar dat weegt bij lange na niet op tegen het gemak. Ik heb nergens omkijken naar, ik hoef me nergens in te verdiepen. Daar betaal ik graag wat voor. Ik wil focussen op mijn klanten en de reizen die we organiseren. Niet op administratie.”

 

Medewerkers geen moeite met payroll

Reizen over de hele wereld organiseren en soms ook op locatie reizigers begeleiden. De medewerkers van Official Travel Company en Middenoostenreizen.com hebben een droombaan. Ralph Ewals: “Droombaan of niet: de arbeidsvoorwaarden moeten kloppen. Onze medewerkers hebben geen moeite met hun dienstverband in de vorm van payroll. Waarom zouden ze? Laten we eerlijk zijn: de zekerheid van een vast dienstverband is maar relatief. Dat is de afgelopen crisisjaren wel gebleken. Ik geloof niet dat ze hierom malen.”

 

www.officialtravelcompany.com

www.middenoostenreizen.com