Deze website gebruikt cookies. Sluiten

Paystaff Payroll verzorgt payrolling voor de kappersbranche Info aanvragen

Branche Kappers

Payrolling geknipt voor u!

De kappersbranche en het succes in deze branche is direct gerelateerd aan de groei van de economie. Gaat het goed en stijgt het consumentenvertrouwen, dan stijgt ook het aantal bezoeken en geven consumenten meer uit aan diverse behandelingen.

 

Economische groei

Met de huidige economische groei betekent dit goed nieuws dus! Desalniettemin kampen kappers momenteel ook met een aantal andere factoren die van invloed zijn op succes binnen de branche. Zo zijn er steeds meer ZZP-ers, die vooral lokaal voor veel concurrentie zorgen. En er zijn ook meer franchiseformules die concurreren op het gebied van prijs en openingstijden.

 

Kwaliteit waarborgen

Het verhuren van een deel van de zaak of stoelen daarin wordt steeds meer de trend, alsook het oprichten van speciaalzaken, zoals barbershops. Om klanten te blijven aantrekken en binden zijn kappers genoodzaakt steeds meer aandacht te besteden aan beleving en service op maat. Denk daarbij aan flexibelere openingstijden, online reserveringstools, duurzame producten, het aanbieden van extra diensten zoals schoonheidsbehandelingen. En om de kwaliteit te blijven waarborgen, is ook het aantrekken en opleiden van goed personeel een voorwaarde. Paystaff kan u hierin adviseren en ondersteunen.

Integer en transparant

Paystaff HRM is de specialist op het gebied van payroll en HRM. Wij kenmerken ons door onze integere en transparante dienstverlening. Paystaff helpt u een evenwichtige balans tussen ondernemen en werkgeverschap te realiseren. Bij Paystaff staan ondernemer én medewerker centraal!

 

DE REGIE IN EIGEN HAND!

Wilt u de salarisadministratie en werkgeversrisico's van uw medewerkers uitbesteden? Of zoekt u een sparringpartner voor al uw HRM-vraagstukken? Dan bent u bij Paystaff HRM aan het juiste adres! Paystaff HRM is landelijk vertegenwoordigd, er is dus altijd iemand bij u in de buurt. En bij ons houdt u de regie altijd in eigen hand!

 

 

Kappers Kappers Kappers