Deze website gebruikt cookies. Sluiten

Paystaff Branches Info aanvragen

Branche Groentezaken

U HOUDT DE REGIE IN EIGEN HAND!

 

Groentewinkels behoren tot de speciaalzaken binnen de detailhandel. In vergelijking met supermarkten maken speciaalzaken al veel langer onderdeel uit van het straatbeeld. Hoewel steeds meer consumenten veel waarde hechten aan gezondheid, duurzaamheid, biologisch voedsel en milieu, verliezen speciaalzaken toch terrein. Consumenten kiezen eerder voor de supermarkt vanwege de lagere prijzen, maar ook de verruiming in openingstijden en de mogelijkheid om online boodschappen te doen spelen een grote rol. Om te kunnen blijven concurreren is kennis van ICT en nieuwe technologie erg belangrijk ("het nieuwe verkopen"), maar zeker ook de soft skills van medewerkers, zoals klantvriendelijkheid. Met name dit laatste vergt veel tijd, tijd die nu vaak in beslag genomen wordt door de veranderende wet-en regelgeving. Zo stijgen sectorale premies, zijn er algemeen verbindend verklaarde CAO's die moeten worden toegepast alsook een wettelijk verplichte Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E). Paystaff kan u hierbij adviseren en ondersteunen.

Paystaff is de specialist op het gebied van payroll en HRM en kenmerkt zich door haar integere en transparante dienstverlening. Paystaff helpt u een evenwichtige balans tussen ondernemen en werkgeverschap te realiseren. Bij Paystaff staan ondernemer én medewerker centraal.

 

Wilt u de salarisadministratie en werkgeversrisico's van uw medewerkers uitbesteden? Of zoekt u een sparringpartner voor al uw HRM-vraagstukken? Dan bent u bij Paystaff HRM aan het juiste adres! Paystaff HRM is landelijk vertegenwoordigd, er is dus altijd iemand bij u in de buurt! 
 

 

Groentezaken Groentezaken Groentezaken