Deze website gebruikt cookies. Sluiten

Payrolling voor een callcenter | Paystaff Payroll Info aanvragen

Branche Callcenters

U HOUDT DE REGIE IN EIGEN HAND!


De callcenterbranche is de laatste jaren uitgegroeid tot een bedrijfstak met belangrijke toegevoegde waarde voor acquisitie en klantcontact binnen het bedrijfsleven. Een branche die niet meer weg te denken is in de huidige maatschappij, maar ook een branche die de nodige uitdagingen kent in wet-en regelgeving, denk hierbij aan het wettelijke Bel-me-niet-register. Kortom: u kunt uw tijd als ondernemer goed gebruiken en wilt deze dan wellicht ook liever niet besteden aan loonadministratieve zaken en juridische verplichtingen als werkgever. Paystaff kan u dit uit handen nemen.

Paystaff is de specialist op het gebied van payroll en HRM kenmerkt zich door haar integere en transparante dienstverlening. Paystaff helpt u een evenwichtige balans tussen ondernemen en werkgeverschap te realiseren. Bij Paystaff staan ondernemer én medewerker centraal.

 

Wilt u de salarisadministratie en werkgeversrisico's van uw medewerkers uitbesteden? Of zoekt u een sparringpartner voor al uw HRM-vraagstukken? Dan bent u bij Paystaff HRM aan het juiste adres! Paystaff HRM is landelijk vertegenwoordigd, er is dus altijd iemand bij u in de buurt! 

 

Callcenters Callcenters Callcenters