Deze website gebruikt cookies. Sluiten

Payrolling voor een callcenter | Paystaff Payroll Info aanvragen

Branche Callcenters

Bel me wel!

De callcenterbranche is de laatste jaren uitgegroeid tot een bedrijfstak met belangrijke toegevoegde waarde voor acquisitie en klantcontact binnen het bedrijfsleven. Het is een branche die niet meer weg te denken valt in de huidige maatschappij, maar ook een branche die de nodige uitdagingen kent in wet- en regelgeving. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het wettelijke Bel-me-niet Register en de aangescherpte AVG wetgeving.

 

Tijd overhouden

U kunt uw tijd als ondernemer goed gebruiken en u wilt deze dan wellicht ook liever niet besteden aan loonadministratieve zaken en juridische verplichtingen als werkgever. Paystaff kan u dit uit handen nemen.

 

Integer en transparant

Paystaff HRM is de specialist op het gebied van payroll en HRM. Wij kenmerken ons door onze integere en transparante dienstverlening. Paystaff helpt u een evenwichtige balans tussen ondernemen en werkgeverschap te realiseren. Bij Paystaff staan ondernemer én medewerker centraal!

 

DE REGIE IN EIGEN HAND!

Wilt u de salarisadministratie en werkgeversrisico's van uw medewerkers uitbesteden? Of zoekt u een sparringpartner voor al uw HRM-vraagstukken? Dan bent u bij Paystaff HRM aan het juiste adres! Paystaff HRM is landelijk vertegenwoordigd, er is dus altijd iemand bij u in de buurt. En bij ons houdt u de regie altijd in eigen hand!

 

Callcenters Callcenters Callcenters