Deze website gebruikt cookies. Sluiten

Paystaff Branches Info aanvragen

Branche Drogisterijen

U HOUDT DE REGIE IN EIGEN HAND!


De drogisterijbranche is in de loop der jaren steeds meer onderdeel geworden van de dagelijkse boodschappen die consumenten doen. Vooral de kleine drogisterijen spelen hierin een grote rol door hun lokale betrokkenheid. Hierbij wordt er door de ondenemers goed ingespeeld op lokale omstandigheden. Hoewel de branche momenteel stabiel is, is er veel concurrentie, met name van de grote ketens, online winkels en branchevreemde partijen als supermarkten, apotheken en parfumeriezaken. Een belangrijke ontwikkeling binnen de sector is de toenemende vergrijzing; ouderen hebben meer behoefte aan advies bij aanschaf van met name medicatie. Daarnaast worden consumenten steeds kritischer als gevolg van de kennis die ze reeds opdoen via het internet. Het onderscheidend vermogen ligt voor ondernemers dan ook bij goed opgeleid, kwalitatief personeel. Paystaff kan u hierin ondersteunen en adviseren.

Paystaff is de specialist op het gebied van payroll en HRM en kenmerkt zich door haar integere en transparante dienstverlening. Paystaff helpt u een evenwichtige balans tussen ondernemen en werkgeverschap te realiseren. Bij Paystaff staan ondernemer én medewerker centraal.

 

Wilt u de salarisadministratie en werkgeversrisico's van uw medewerkers uitbesteden? Of zoekt u een sparringpartner voor al uw HRM-vraagstukken? Dan bent u bij Paystaff HRM aan het juiste adres! Paystaff HRM is landelijk vertegenwoordigd, er is dus altijd iemand bij u in de buurt! 

 

Drogisterijen Drogisterijen Drogisterijen