Deze website gebruikt cookies. Sluiten

Paystaff Branches Info aanvragen

Branche Doe-het-zelf

Doe het (niet) zelf!

De doe-het-zelfbranche is voortdurend onderhevig aan veranderingen. Denk hierbij aan de steeds groter wordende bouwmarkten en uitbreiding van internationale bouwmarkten binnen Nederland, waardoor onder meer speciaalzaken terrein verliezen. De doe-het-zelfbranche moet steeds meer rekening houden met branchevreemde partijen die online doe-het-zelfartikelen verkopen.

Kortom: een branche die volop in concurrentie is en waarin prijs een belangrijke rol speelt voor consumenten. Om speler te blijven binnen deze markt, moet u zich als ondernemer onderscheiden door toegevoegde waarde te bieden op het gebied van service en assortiment, maar met name ook op het gebied van personeel. Paystaff kan u hierbij ondersteunen.


Integer en transparant

Paystaff HRM is de specialist op het gebied van payroll en HRM. Wij kenmerken ons door onze integere en transparante dienstverlening. Paystaff helpt u een evenwichtige balans tussen ondernemen en werkgeverschap te realiseren. Bij Paystaff staan ondernemer én medewerker centraal!

 

DE REGIE IN EIGEN HAND!

Wilt u de salarisadministratie en werkgeversrisico's van uw medewerkers uitbesteden? Of zoekt u een sparringpartner voor al uw HRM-vraagstukken? Dan bent u bij Paystaff HRM aan het juiste adres! Paystaff HRM is landelijk vertegenwoordigd, er is dus altijd iemand bij u in de buurt. En bij ons houdt u de regie altijd in eigen hand!

 

 

 

Doe-het-zelf Doe-het-zelf Doe-het-zelf