Deze website gebruikt cookies. Sluiten

Paystaff Branches Info aanvragen

Branche Doe-het-zelf

U HOUDT DE REGIE IN EIGEN HAND!


De doe-het-zelfbranche is voortdurend onderhevig aan veranderingen. Denk hierbij aan de steeds groter wordende bouwmarkten en uitbreiding van internationale bouwmarkten binnen Nederland, waardoor ondermeer speciaalzaken terrein verliezen. Maar ook het steeds groter wordende online aanbod nu branchevreemde partijen ook doe-het-zelfartikelen verkopen. Kortom: een branche die volop in concurrentie is en waarin prijs een belangrijke rol speelt voor consumenten. Om speler te blijven binnen deze markt moet u zich als ondernemer onderscheiden door toegevoegde waarde te bieden op het gebied van service en assortiment, maar met name ook op het gebied van personeel. Paystaff kan u hierbij ondersteunen.

Paystaff is de specialist op het gebied van payroll en HRM en kenmerkt zich door haar integere en transparante dienstverlening. Paystaff helpt u een evenwichtige balans tussen ondernemen en werkgeverschap te realiseren. Bij Paystaff staan ondernemer én medewerker centraal.
 

Wilt u de salarisadministratie en werkgeversrisico's van uw medewerkers uitbesteden? Of zoekt u een sparringpartner voor al uw HRM-vraagstukken? Dan bent u bij Paystaff HRM aan het juiste adres! Paystaff HRM is landelijk vertegenwoordigd, er is dus altijd iemand bij u in de buurt! 

 

Doe-het-zelf Doe-het-zelf Doe-het-zelf