Deze website gebruikt cookies. Sluiten

Werken bij Paystaff HRM Info aanvragen

Werken bij Paystaff HRM

Bij Paystaff zijn wij steeds op zoek naar nieuwe enthousiaste collega’s. Werken bij Paystaff betekent werken in een informele organisatie waar de ontwikkeling van jouw talent centraal staat.

 

Een jong team van ongeveer zeventig collega’s zorgen dagelijks voor een leuke werksfeer, je geniet samen van een versbereide lunch en we organiseren wekelijks een sportieve bootcamp. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling én je hebt toegang tot een online trainingsportaal. Hou je van hard werken, zelfstandigheid en ook vooral van gezelligheid? Dan zit je bij Paystaff op je plek. Welkom!

 

Solliciteren? Ja, graag! Vul het sollicitatieformulier in op onze website en we bekijken je sollicitatie zo snel mogelijk. Heb je vragen over een vacature? Neem dan contact op met Manon van Disseldorp via pno@paystaff.nl.  


Het selectieproces bestaat uit 2 gesprekken inclusief een persoonlijkheidsanalyse, alsook een referentiecheck indien hiervoor toestemming is verleend. Graag verwijzen we jullie naar het privacy statement op onze website voor meer info. Acquisitie n.a.v. de advertenties is niet gewenst.

 

Accountmanager Payroll Senior Accountmanager Payroll Account- & Community manager Amsterdam Kolibrie NEXT Account- & Community manager Rotterdam Kolibrie NEXT Recruitment manager Kolibrie NEXT

Voor stages of andere open sollicitaties kunt u mailen naar pno@paystaff.nl