Deze website gebruikt cookies. Sluiten

Werken bij Paystaff HRM Info aanvragen

Werken bij Paystaff HRM

Bij Paystaff zijn wij steeds op zoek naar nieuwe enthousiaste collega’s. Werken bij Paystaff betekent werken in een informele organisatie waar de ontwikkeling van jouw talent centraal staat.

 

Een jong team van ongeveer negentig collega’s zorgen dagelijks voor een leuke werksfeer, je geniet samen van een versbereide lunch en we organiseren wekelijks sportieve activiteiten. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling én je hebt toegang tot een online trainingsportaal. Hou je van hard werken, zelfstandigheid en ook vooral van gezelligheid? Dan zit je bij Paystaff op je plek. Welkom!

 

Solliciteren? Ja, graag! Momenteel zijn er geen openstaande vacatures, maar open sollicitaties zijn altijd welkom. Stuur je sollicitatie naar Manon van Disseldorp via  pno@paystaff.nl.  

 

Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij de vacatures van ons moederbedrijf Kolibrie!


Het selectieproces bestaat uit 2 gesprekken inclusief een persoonlijkheidsanalyse, alsook een referentiecheck indien hiervoor toestemming is verleend. Graag verwijzen we jullie naar het privacy statement op onze website voor meer info. Acquisitie n.a.v. de advertenties is niet gewenst.

 

Voor stages of andere open sollicitaties kunt u mailen naar pno@paystaff.nl